Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома землевласників та землекористувачів, які проводять господарську діяльність на території П’ядицької сільської ради.

Оголошення
29.01.2021

До відома землевласників та землекористувачів, які проводять господарську діяльність на території П’ядицької сільської ради.

Відповідно до Закону України «Про державний контроль за використанням та охороною земель »Івано-Франківською філією державної установи «Інститут охорони грунтів України» проводиться агрохімічне обстеження земель сільськогосподарського призначення усіх форм власності, яке обов’язкове для всіх землекористувачів та землевласників. За результатами обстеження на кожне поле, земельну ділянку Івано-Франківською філією державної установи «Інститут охорони грунтів України» видається агрохімічний паспорт. Це єдиний юридичний документ, який відображає стан грунтів і його зміну в часі та є основою для державного контролю за використанням земель і відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №413 від 07.06.2017року, є обов’язковим при передачі земельної ділянки сільськогосподарського призначення в оренду. Цією ж постановою землекористувачів зобов’язано не рідше, ніж один раз на три роки перевіряти стан родючості грунтів на відповідність показникам агрохімічного паспорта земельної ділянки і погіршення орендарем її агро-екологічних показників є юридичною підставою для розірвання діючих договорів оренди. Дані про якісний стан грунтів, згідно матеріалів агрохімічної паспортизації, надаються Івано-Франківською філією державної установи «Інститут охорони грунтів України» установам Державного земельного кадастру України для визначення їх вартості та є обов’язковими при продажі земель сільськогосподарського призначення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше