В Кувейті змінено вимоги до стандартизації охолодженого м’яса у вакуумній упаковці
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно до листа Посольства України в державі Кувейт внесено зміни до законодавчих актів Кувейту, зокрема в частині стандартизації охолодженого м’яса (корів, буйволів, овець, кіз, газелей тощо) у вакуумній упаковці.
Відповідно до інформації викладеної в листі Посольства, термін придатності вищезазначеного продукту, що експортуються до Кувейту скорочено з 120 днів до 90 згідно з національним стандартом.
Вимоги до терміну придатності охолодженого червоного м’яса у вакуумній упаковці розміщено на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі “Міжнародне співробітництво” – “Ветеринарія та безпечність” – “Вимоги країн світу” за посиланням https://dpss.gov.ua/mizhnarodne-spivrobitnictv/veterinariya-ta-bezpechnist/vimogi-krayin-svitu .