Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

28 липня відбулося засідання Конкурсної ради Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад 2020 від Асоціації "Єврорегіон Карпати- Україна". Наш проєкт став одним із переможців і отримав фінансування- 199 350 грн, в свою чергу, Оргкомітет взяв на себе співфінансування - 50 650 грн

Новина
24.09.2020

Ще рік тому отримали від організаційного комітету при парафії проектно-кошторисну документацію на реставрацію церкви та папку з величезною кількістю зібраної ними інформації про культурну пам'ятку, тому і виникла необхідність вишукувати різні можливості для допомоги в хорошій справі - реставрації купольної частини сакральної, архітектурної та культурної пам'ятки "Церква Покрови Пресвятої Богородиці".
Заручившись підтримкою оргкомітету церкви та ГО "Асоціації соціально-економічного розвитку села П'ядики" ми спільно написали та подали проєкт на конкурс.
28 липня відбулося засідання Конкурсної ради Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад 2020 від Асоціації "Єврорегіон Карпати- Україна". Наш проєкт став одним із переможців і отримав фінансування- 199 350 грн, в свою чергу, Оргкомітет взяв на себе співфінансування - 50 650 грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше