Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Новина
09.11.2020

Шановні працівники культури та майстри  народного мистецтва! 

Сердечно вітаю зі святом усіх тих, хто обрав своєю професією бібліотечну чи клубну справу,  мистецьку педагогіку чи естетичне виховання, усіх,  хто пов’язав своє життя з діяльністю у сфері культури, професійного або аматорського мистецтва. 

Це свято відзначають професіонали, а також учасники та шанувальники художньої самодіяльності у різних жанрах народної творчості. Наші народні аматори яскраво демонструють свої таланти та творчі досягнення.

Завдяки Вашій натхненній праці наше життя стає високим, змістовним,  емоційно наповненим  та гармонійним.

Переконаний, що Ваш високий професіоналізм, Ваш талант та інтелект, Ваш щирий патріотизм, послідовна і наполеглива праця стануть надійним фундаментом нашого спільного успіху.

Вітаючи зі святом, бажаю усім працівникам культури і майстрам народного мистецтва міцного здоров’я, родинного тепла і затишку, невичерпної наснаги, мистецьких злетів і реалізації творчих проектів під мирним небом незалежної України!                

З глибокою повагою та щирою вдячністю

Петро Гайдейчук
П'ядицький сільський голова ОТГ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше