Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановна, поважна П’ядицька громадо!

Новина
13.10.2020

Шановна, поважна П’ядицька громадо!

14 жовтня – особливий день в житті кожного українця, оскільки поєднав славетні свята – День захисника України, День українського козацтва, День створення Української повстанської армії, свято Покрови Пресвятої Богородиці.

Прийміть мої найщиріші вітання!

Це свято уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах історії  держави України. Це день пам’яті та пошани тих, хто впродовж століть боровся за свою землю і відстоював суверенітет України після здобуття нею незалежності. Запорізькі козаки, січові стрільці, вояки УПА, учасники АТО – це гордість української нації.

П’ядицька об’єднана територіальна громада пишається своїми земляками, які відстоюють незалежність і територіальну цілісність держави на сході України у боротьбі з російським агресором і тими, хто гідно несе службу в Збройних Силах України.

Бажаю всім мужнім захисникам України міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного благополуччя, миру і спокою.  Прошу Пресвяту Діву Марію захисту та покрову для кожної сім’ї П’ядицької об’єднаної територіальної громади та України.

Слава Україні!

Героям Слава!

П’ядицький сільський голова ОТГ         Петро Гайдейчук

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше