Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановна освітянська родино! Щиросердечно вітаємо Вас з Днем працівника освіти!

Новина
02.10.2020

Шановна освітянська родино!

Щиросердечно вітаємо Вас з Днем працівника освіти!

     Прийміть  вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників освіти.    

     Для кожної людини, незалежно від її професійної діяльності, це свято є особливим, незабутнім. У пам'яті одразу ж виникає образ улюбленого вчителя, який був порадником, другом, вихователем, взірцем. Він наполегливо і лагідно вів нас дорогою знань, виховував почуття гідності, доброти, поваги, любові.

    Ми  впевнені, що Ваша невичерпна енергія, плідна творча діяльність завжди сприятимуть формуванню у дітей та молоді патріотичних і духовних ідеалів.

У цей святковий день, шановні освітяни  ми бажаємо Вам злагоди в душі та успіхів на роботі, бажаємо Вам міцного здоров’я, дякуємо за вашу нелегку та відповідальну працю, терплячість і мудрість. Нехай у ваших оселях панує добро і достаток, у душах – тепло і щедрість, творчість і наснага. Миру і злагоди усім вашим родинам.  

Зі святом!

 

   З повагою голова П’ядицької сільської ради ОТГ   Петро Гайдечук

апарат сільської ради, виконавчий комітет та весь депутатський корпус!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше