Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

П’ядицька сільська рада об’єднаної територіальної громади оголошує конкурс на заміщення вакантних посад, посадових осіб місцевого самоврядування

Оголошення
28.12.2020

- Начальник відділу юридичної та кадрової роботи

-Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста (за спеціальністю правознавство);

-Вільне володіння державною мовою;

-Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

-Вміння працювати на персональному комп’ютері;

 

- Державного реєстратора відділу Центр надання адміністративних послуг

-Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста (за спеціальністю правознавство);

-Вільне володіння державною мовою;

   -Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку)

-Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

-Вміння працювати на персональному комп’ютері;

 

Документи приймаються протягом 30-ти календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається П’ядицькою сільською радою ОТГ за адресою: (с. П’ядики , вул. Петлюри 1, тел. 97-2-24, )

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше