Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги споживачів та операторів ринку харчових продуктів: небезпечна курятина з Польщі

Новина
06.08.2020

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області інформує про отримання інформаційного повідомлення через систему швидкого оповіщення по харчових продуктах та кормах (RASFF) від 15 липня 2020 року № 2020.2632-fup7 стосовно виявлення Salmonella Enterica ser. Enteritidis (presence 25/g) і Enterica ser. Infantis (presence 25/g) в замороженому філе птиці, експортованому з Польщі (виробник: Zaklad Krak-Tol Katarzyna і Artur Tolak Sp.j., Klaj; фермери: Krzystof Bajger, 19117183 Zgorsko; Aneta Sawczak, 12047183; Ferma Drobiu Konrad Janus, 12017175; Ferma Drodiu Anna Milas, 18037173 Zawierzbie ; Boczow Hodowla Drobiu Bogacz Rafal, 12637155 Tarnuw; Leszek Blawut, 12094901, Zakliczyn Czechowka ), що експортувалися до країн Європи та України (LLC” N- Produkcion”, м. Львів, вул. Пасічна 93, “ Regional Trade” Compani LTD, м. Червоноград, вул. Львівська 51а). Держпродспоживслужба в Івано-Франківській області попереджає операторів ринку, які використовують у виробництві та/ або здійснюють обіг вищезазначеної продукції, про необхідність вилучити її з виробництва та /або обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів". Шановні споживачі! У разі виявлення в обігу цієї продукції, повідомляйте Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392 або звертайтесь до територіальних управлінь.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше