Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Навчання осіб з інвалідністю

Оголошення
23.06.2020

Подільський спеціальний навчально-реабілітаційний соціально- економічний коледж є державним навчальним закладом фахової перед вищої та вищої освіти, який здійснює підготовку здобувачів за освітнім ступенем бакалавр, молодший бакалавр та за  освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр  за спеціальностями "Облік і оподаткування", "Економіка" спеціалізація "Економічна кібернетика", "Фінанси, банківська справа та страхування", " Соціальна робота" та "Психологія" на основі базової загальної середньої освіти (11 кл.), диплому кваліфікованого робітника.

Навчатися в цьому закладі мають можливість особи з інвалідністю        (діти з інвалідністю, особи з інвалідністю I-III  груп, дітей – сиріт, напівсиріт, осіб, які постраждали від аварії на ЧАЕС, інвалідів війни, переселенців зі сходу, учасників бойових дій ( АТО/ООС) на денній, заочній та дистанційній формі навчання ( державна та контрактна основа).

Зараховані на навчання до коледжу (студенти з інвалідністю I –III  груп та діти з інвалідністю до 18 років) забезпечуються стипендію та знаходяться на державному утриманні (безкоштовне чотирьохразове харчування, цілодобова медична допомога). Студентам коледжу пенсії виплачуються в повному обсязі.            В коледжі встановлено міжповерховий підйомник, перехідна галерея з навчального корпусу та гуртожитку, безбар'єрне середовище, це дає можливість навчатись у коледжі особам з числа маломобільної групи населення.

  За додатковою інформацією просимо звертатися в Подільський спеціальний  навчально-реабілітаційний соціально-економічний коледж за адресою: вул. Годованця, 13, м. Кам'янець-Подільський Хмельницька область, тел. (03849) 3 26 51, факс (03849) 3 26 51.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше