Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановна молодь П'ядицької громади!!!

Новина
26.06.2020
Шановна молодь П'ядицької громади!!! 
Сердечно вітаю вас з прекрасним літнім святом молодості, краси, енергії та завзяття – Днем молоді!
 Є глибоко символічним те, що День молоді ми відзначаємо в найтеплішу червневу пору. Як відомо, погоже літо сіє в людський душах надію на добрий та щедрий урожай восени. Так і наша розумна, талановита, красива та сонячна молодь дарує нам упевненість у щасливому майбутньому рідного краю та України. Ми високо цінуємо Ваше прагнення наполегливо крокувати до своїх вершин, бути успішними, щасливими та відповідальними за власну долю та долю своєї Батьківщини. 
В цей прекрасний літній день бажаємо Вам наснаги, гарної перспективи, світлої долі, фізичної та духовної сили, великого людського щастя та здійснення всіх Ваш мрій та планів. Зі свого боку запевняємо, що органи влади докладатимуть усіх зусиль, аби молоде покоління було впевнене в завтрашньому дні.
Вірте в свої сили! Творіть! Знайте: молодість – не вік, а стан душі.
Залишайтесь завжди молодими!
 
      З повагою П'ядицький сільський голова ОТГ      Петро Гайдейчук
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше