Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В П'ядицькій сільській раді обговорювали можливість створення сімейних молочних ферм.

Новина
21.01.2021

21  січня 2021  року  відбулись зустріч в П'ядицькій сільській раді щодо можливості створення сімейних молочних ферм  .На зустрічах були присутні представники влади, керівники сіяльської ради , депутати громади та потенційні фермери. 

  На сьогодні в Україні відкрито вже 65 сімейних молочних ферм, а також 15 в процесі будівництва. Кожного учасника, який захоче відкрити власний сімейний бізнес або збільшити його у рази ми обіцяємо підтримувати на всіх етапах: створення проєкту ферми, консультування при будівництві, відбір худоби, встановлення обладнання, холодильника, фінансовий супровід. Вже після відкриття ферми надаємо регулярні послуг: зооветеринарне обслуговування, послуги осіменіння, технологічна карта кормів, забезпечення силосу, бухгалтерський облік, отримання дотацій. Після презентації присутні отримали відповіді на питання, що їх цікавили, а ми в свою чергу зацікавлених кандидатів на відкриття сімейних молочних ферм.

Більш детальна інформація за посиланням -https://smf.org.ua/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше