Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

21 травня у м. Вишневе Київської області відбувся Чемпіонат України з футболу серед міських, сільських, селищних голів та старост.

Новина
24.05.2021

21 травня у м. Вишневе Київської області відбувся Чемпіонат України з футболу серед міських, сільських, селищних голів та старост. ⚽️ Голова П'ядицької сільської ради Петро Гайдейчук та староста Малокам'янського старостинського округу П'ядицької с/р Микола Гришук увійшли до збірної команди Івано-Франківської області, яка зайняла почесне 5 місце в даному Чемпіонаті. ⚽️ Одним із головних завдань Чемпіонату є відбір до збірної України для участі у Чемпіонаті Європи. Організаторами змагань були ФСТ"Колос" та Асоціація Футболу України:10 команд із 13 областей. Вітаємо переможців та призерів!!! Чемпіони України команда голів із Київської області 2 місце-Вінницька область 3 місце Чернігівська та Житомирська область 4 місце Рівненська область 5 місце Івано-Франківська область 6 місце Хмельницька область 7 місце Сумська та Полтавська область 8 місце Тернопільська та Черкаська область 9 місце Миколаївська область 10 місце Запорізька область.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше